Deze week eerste regiovergaderingen POV


  02-10-2017
  Deze week eerste regiovergaderingen POV

  Deze week zijn de eerste regiovergaderingen van de POV. Voor de regio Noord (Groningen, Friesland, Drenthe) is dat vanavond, 2 oktober, vanaf 20.00 uur in het Van der Valk hotel, Lavendelheide 4 te Drachten.

  In deze vergadering kunnen de POV-leden besluiten over de benoeming van de Regiobestuurders en de Regiovoorzitter in hun regio. De POV nodigt alle leden van harte uit om deze Regionale Overlegvergadering bij te wonen en tegelijk kennis te maken met het nieuwe regiobestuur.

  Voordracht
  Tijdens de avond doet de vertrouwenscommissie, op basis van de aanmeldingen van de diverse kandidaten, een voordracht voor de benoeming van het Regiobestuur. Hier worden de leden vóór aanvang van de betreffende Regionale Overlegvergadering over geïnformeerd.

  Wat doet het Regiobestuur?
  Het Regiobestuur zet zich in voor en vertegenwoordigt de belangen van de betreffende regio en de POV in het algemeen. De leden van het Regiobestuur zorgen voor de verbinding en communicatie met de regionale belangenbehartigers en tussen de leden in deze regio.

  De Regiovoorzitter vertegenwoordigt de belangen van de betreffende regio in het Landelijk bestuur van de POV.

  De Regionale Overlegvergadering is de Algemene Ledenvergadering (ALV) voor de betreffende POV-regio.

  Meer Regiovergaderingen deze week
  Dinsdag 3 oktober is de POV Regiovergadering voor de Regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) in Hotel Van der Valk, Ruimtevaart 22 te Amersfoort.

  Donderdag 5 oktober is de POV Regiovergadering voor de Regio Gelderland in De Schakel, Oranjelaan 10 te Nijkerk. Alle avonden beginnen om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

  Bij vragen en voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@pov.nl of 088 888 66 05.

  Kijk hieronder naar een interview met POV-voorzitter Ingrid Jansen waarin zij meer uitleg geeft over de POV-regio's: 


  NVV nieuws

  Terug

  Lid worden?
  Zij sponsoren de NVV

   archief
   juni 2018
   mei 2018
   maart 2018
   januari 2018
   december 2017
   november 2017
   oktober 2017
   september 2017
   augustus 2017
   juli 2017

   Twitter