POV-leden kiezen regiobestuur Zuid-West: Rein van As voorzitter


  11-10-2017
  POV-leden kiezen regiobestuur Zuid-West: Rein van As voorzitter
  Varkenshouders in West- en Midden-Brabant en Zeeland, die zijn aangesloten bij de POV, hebben de krachten gebundeld in een eigen regiobestuur.

  Rein van As (52) werd gekozen tot voorzitter van de POV Regio Zuid-West. Van As is sinds zijn 16e zelfstandig ondernemer en heeft een vleesvarkensbedrijf in Nispen. Bij de NVV is hij actief in het bestuur van de regio West-Brabant en maakt hij deel uit van het Landelijk Bestuur van de NVV.

  De POV start in alle zeven POV-regio’s in Nederland met regiobesturen. De Regio Zuid-West is na de regio’s NoordWest en Gelderland, de vierde regio waar een eigen regiobestuur is benoemd en de eerste in de regio Brabant.

  Vanavond krijgt ook Oost-Brabant een eigen regiobestuur. Deze bijeenkomst is in Hotel & Restaurant Keizersberg, Zeelandsedijk 45, Elsendorp en begint om 20.00 uur. De POV nodigt alle leden van harte uit deze bijeenkomst bij te wonen.

  Eén geluid
  Met het benoemen van een regiobestuur in de Regio Zuid-West, zet de POV de volgende stap naar het integreren van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) en LTO Varkenshouderij in de POV. De regiobesturen bestaan dan ook uit varkenshouders van zowel NVV- als (Z)LTO-huize.

  Hiermee wordt voldaan aan de wens van varkenshouders om met één geluid naar buiten te treden en één belangenbehartiger te hebben voor de gehele Nederlandse varkenshouderij. De definitieve fusie tussen NVV en LTO Varkenshouderij is op 1 januari 2018.

  Regiobesturen van de POV zetten zich in voor de belangen van de varkenshouders in hun regio. De regiovoorzitter vertegenwoordigt de belangen van zijn regio in het Landelijk bestuur van de POV.

  De overige leden die gekozen zijn in het POV-regiobestuur Zuid-West zijn:
  Adrie Mulders (47), vleesvarkenshouder in Nispen
  Ad Kleiren (63), vleesvarkenshouder in Alphen
  Chris Hoeven (57), zeugenhouder in Oirschot
  Jos Naalden (38), zeugen- en vleesvarkenshouder in Bergen op Zoom
  Marjo van Happen (56), zeugen- en vleesvarkensbedrijf en verkoop van eigen varkensvlees in Biest-Houtakker

  Foto
  Het regiobestuur Zuid-West met op de achterste rij v.l.n.r.: Adrie Mulders en Jos Naalden. Voor v.l.n.r.: Chris Hoeven, Rein van As, Marjo van Happen en Ad Kleiren.
  NVV nieuws

  Terug

  Lid worden?
  Zij sponsoren de NVV

   archief
   juni 2018
   mei 2018
   maart 2018
   januari 2018
   december 2017
   november 2017
   oktober 2017
   september 2017
   augustus 2017
   juli 2017

   Twitter