POV trekt deze week Brabant in om regiobesturen te benoemen


  09-10-2017
  POV trekt deze week Brabant in om regiobesturen te benoemen

  Vorige week zijn in de eerste drie POV-regio's, regiobesturen gekozen. In Noord, West en Gelderland traden regiobesturen aan, bestaande uit varkenshouders uit die regio's. Deze week trekt de POV Brabant in om de regiobesturen te benoemen.

  Wiebe in 't Hout, Gijsbert Meijers en Pieter Bouw werden gekozen tot regiovoorzitter van respectievelijk de regio's Noord, West en Gelderland.

  Voorzitter Ingrid Jansen van de POV blikt terug op een positieve week. 'Wij zijn ontzettend blij dat zich zoveel capabele en enthousiaste mensen hebben gemeld voor de regiobesturen. En ook de diversiteit is enorm. Er zijn grote gangbare varkenshouders bij, mensen met kleinere familiebedrijven, mensen met een gemengd bedrijf, varkenshouders die produceren in een concept als Beter Leven, een biologische varkenshouder, mensen van LTO-huize, mensen van NVV-huize, mensen mét bestuurlijke ervaring en mensen zonder bestuurlijke ervaring, jongeren, ouderen, mannen, vrouwen, noem maar op.'

  Regiovergaderingen deze week
  Deze week zijn de regio's Zuid-West (West- en Midden-Brabant, Zeeland) en Zuid-Oost (Oost-Brabant) aan de beurt om hun regiobestuur en regiovoorzitters te kiezen.

  Vanavond wordt het regiobestuur van de Regio Zuid-West benoemd. Deze vergadering wordt gehouden in Bellevue, Dorpsstraat 27 te Chaam en begint om 20.00 uur.

  Op woensdag 11 oktober is het de beurt aan de regio Zuid-Oost. Deze bijeenkomst is in Hotel & Restaurant Keizersberg, Zeelandsedijk 45, Elsendorp, eveneens om 20.00 uur.

  De POV nodigt leden in deze regio van harte uit om deze regiovergaderingen bij te wonen en kennis te maken met hun regiobestuur.

  Hieronder de data en locaties van de overige Regiovergaderingen. De avonden beginnen allemaal om 20.00 uur.
  17 oktober, Regio Overijssel, Varkensshowroom Farm Focus, Johnny Hogenkamp, Schapendrift 7a, Dalfsen
  25 oktober, Regio Limburg, Ons Boerenerf, Banendijk 5, Nederweert-Eind


  NVV nieuws

  Terug

  Lid worden?
  Zij sponsoren de NVV

   archief
   juni 2018
   mei 2018
   maart 2018
   januari 2018
   december 2017
   november 2017
   oktober 2017
   september 2017
   augustus 2017
   juli 2017

   Twitter