POV zoekt regiobestuurders


  02-08-2017
  POV zoekt regiobestuurders

  De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) zoekt nieuwe regiobestuurders die de komende jaren meewerken aan een krachtige en toekomstbestendige varkenshouderij.

  NVV en LTO Varkenshouderij hebben hun krachten en belangen gebundeld in de POV. De POV is daarmee de enige en de belangrijkste vertegenwoordiger voor de varkenshouder.

  De POV is ingedeeld in zeven regio’s:

  Regio Noord          - Groningen, Friesland, Drenthe
  Regio Overijssel    - Overijssel
  Regio Gelderland   - Gelderland
  Regio West            - Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland, Noord-Holland
  Regio Zuid-West    - West-Brabant, Zeeland
  Regio Zuid-Oost     - Brabant-Oost
  Regio Limburg       - Limburg

  POV-leden worden deze week per brief geïnformeerd onder welke regio zij vallen.

  Kandidaat stellen
  Een regio behartigt de collectieve belangen van haar leden in die regio. Elke regio krijgt een regiobestuur en regionale overlegvergaderingen. POV-leden kunnen deelnemen aan de regionale overlegvergaderingen van hun regio en kunnen zich vanaf deze week kandidaat stellen als regiobestuurder.

  Er zijn zowel vacatures voor bestuursleden, als voor voorzitters, vervangend voorzitters, secretarissen en penningmeesters. De POV stelt de sollicitatieprocedure voor deze functies met ingang van vandaag open.

  Wat wordt van een regiobestuurder verwacht?
  Regiobestuurders zorgen ervoor dat de leden van de POV gezamenlijk een vuist kunnen maken voor een krachtige en vitale varkenssector. Zij luisteren en handelen proactief en vertalen signalen van en naar de leden in de regiobesturen van de POV.

  Door hun inzet, betrokkenheid, integriteit en loyaliteit zorgen zij er in hun regio voor dat de leden zich gehoord en begrepen voelen. Door hun brede blik, sociale vaardigheden, kennis van de sector en kennis van het regionale krachtenveld, vormen zij een verbindende factor waardoor over en weer meer draagvlak ontstaat en het ondernemersklimaat verbetert.

  Solliciteren
  Ben jij (aantoonbaar) bestuurlijk vaardig en kundig, beschik jij over communicatief en verbindend vermogen en heb jij kennis van en affiniteit met de varkenssector? Reageer dan op deze functie!

  Solliciteer vóór 1 september 2017 door een e-mail met CV te sturen naar info@pov.nl o.v.v. Regiobestuurder.

  Ken jij iemand die geschikt is voor deze functie? Deel dan dit bericht!

  Meer informatie
  Klik hier voor de functieprofielen

  Voor een nadere toelichting over de inhoud van de functie en procedure kunt u vanaf 7 augustus contact opnemen met Jaap den Teuling via info@pov.nl of telefoonnummer: 088 – 888 66 05


  NVV nieuws

  Terug

  Lid worden?
  Zij sponsoren de NVV

   archief
   juni 2018
   mei 2018
   maart 2018
   januari 2018
   december 2017
   november 2017
   oktober 2017
   september 2017
   augustus 2017
   juli 2017

   Twitter