Ton Wortel en Paul Jansen kwartiermakers bij Coalitie Vitalisering Varkenshouderij


  12-05-2017
  Ton Wortel en Paul Jansen kwartiermakers bij Coalitie Vitalisering Varkenshouderij

  De Coalitie Vitalisering Varkenshouderij heeft Ton Wortel en Paul Jansen aangesteld als ‘kwartiermakers’ om een versterking van de markt- en ketenpositie van varkenshouders te realiseren.

  Ton Wortel, tot december 2015 CEO van The Greenery, is aangesteld als kwartiermaker ‘Keteninnovatie en Nieuwe Concepten’. Hij zal zich bezighouden met de voorbereidingen op de ontwikkeling van onderscheidende marktconcepten.

  Paul Jansen is als kwartiermaker Herstructurering aan de slag. Jansen was tot 2014 director Corporate Public Affairs Agri bij vleesverwerker VION. Zijn opdracht binnen de Coalitie is invulling te geven aan de ambities op het gebied van herstructurering van de varkenshouderij.

  Paul Jansen heeft vorig jaar een vergelijkbare opdracht uitgevoerd als kwartiermaker annex directeur van de Ontwikkelingsmaatschappij Tuinbouw. Zijn daar opgedane ervaringen worden nu ingezet in de varkenshouderij.

  Ontwikkelingsbedrijf opgericht
  De werkzaamheden voor de herstructurering zullen worden uitgevoerd door het Ontwikkelingsbedrijf Varkenshouderij. Het Ontwikkelingsbedrijf is inmiddels opgericht en legt momenteel de laatste hand aan een businessplan, een financieringsvoorstel, inrichting van de uitvoeringsorganisatie en het toezicht.

  Zie ook www.pov.nl 


  Nieuws uit de sector

  Terug

  Lid worden?
  Zij sponsoren de NVV

   archief
   juni 2018
   mei 2018
   maart 2018
   januari 2018
   december 2017
   november 2017
   oktober 2017
   september 2017
   augustus 2017
   juli 2017

   Twitter