Vlogwedstrijd om trots uit te stralen voor boerenbedrijf


  29-05-2017
  Vlogwedstrijd om trots uit te stralen voor boerenbedrijf

  De Brabantse voerfirma Fransen Gerrits bestaat in juni 120 jaar en heeft in dat kader een vlog-wedstrijd uitgeschreven voor kinderen tot 18 jaar.

  Het bedrijf roept (klein)kinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen, en alle andere kinderen die verbonden zijn met een agrarisch bedrijf op, om een vlog te maken waarin zij hun trots uitspreken voor dit bedrijf en de sector.

  'Het doel van deze actie is om gezamenlijk de sector in een positief daglicht te zetten', zegt directeur Huub Fransen, van Fransen Gerrits.

  Vlogwedstrijd
  De bedoeling is dat kinderen hun filmpje onder vermelding van de hashtag #FransenGerrits openbaar op de tijdlijn van hun Facebookpagina zetten.

  De twee vlogs die het vaakst gedeeld en geliked worden, winnen een prijs (Een iPad voor de winnaar in de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar en een iPhone met jaarabonnement voor de winnaar in de leeftijdscategorie 13 tot en met 18 jaar).

  De prijzen worden overhandigd tijdens de open dag ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan op zaterdag 24 juni 2017 bij de fabriek van Fransen Gerrits in Erp. 

  Spelregels
  • Vertel in een vlog van maximaal 1,5 minuut waarom jij trots bent op het familiebedrijf en de sector waarin jouw vader, moeder, oom, tante, neef, nicht, buurman, buurvrouw of andere voor jou bekende boer of boerin werkzaam is.
  • Laat mooie sprekende beelden zien van het bedrijf waarover je spreekt.
  • Stel jezelf kort voor in het filmpje zodat we weten wat je relatie is met het bedrijf en wat je leeftijd is.
  • Plaats jouw filmpje vóór 10 juni 2017 onder vermelding van de hashtag #FransenGerrits ‘openbaar’ op de tijdlijn van jouw Facebookpagina.

  Op de Facebookpagina van Fransen Gerrits staan al een paar voorbeeldvlogs.  


  Nieuws uit de sector

  Terug

  Lid worden?
  Zij sponsoren de NVV

   archief
   juni 2018
   mei 2018
   maart 2018
   januari 2018
   december 2017
   november 2017
   oktober 2017
   september 2017
   augustus 2017
   juli 2017

   Twitter